jeans som håller

 Det vanligaste plagget är väl ändå jeans, problemet med jeans är att de spricker på insida lår, tappar färgen och blir grådassiga samt tappar formen. Jag var helt förälskad i mina superstrech Lisa-jeans från Gina som typ kostade 200kr men hade en livslängd på tre månader, ungefär som de superpopulära Dr Demin jeansen som har visat sig vara totalt värdelösa. 
Så jag provade köpa ett par riktiga, dyra jeans i somras. Tro inte för en sekund att de höll längre. Halva låret hängde ju ut innan midsommar hade kommit typ. 
 
Så jag gjorde lite research efter de bästa, hållbaraste jeansen som är värda sina pengar. Här är resultaten. 
Bikboks "Flex Higher 99" för 499kr. Kanske sämst av dessa tre, men mycket rekommenderade och ska tydligen vara extremt sköna. Sedan har vi 2 par från JC, det är deras egna märke Crocker och byxorna som heter Zip Black Coated Jeans för 599kr och ska vara väldigt stryktåliga (vilket testades i denna studie) och sist men inte minst, Tiger of Sweden Slight Stay W56963 som man också kan hitta på JC. Dessa är visserligen dyrare, 1 199kr, men får pluspoäng på både passform, komfort, hög kvalité och håller färgen väl. 
 
Ska man väl gå runt i ett par byxor i princip varje dag vill man väl att de ska vara relativt bra också, inte sant?
 
 
 
 
recommendations | |
Upp